Tebrikler Efe Koyuncu!

ANA SAYFA HABERLER
SUTOPU
Tebrikler Efe Koyuncu!

Kulübümüz Sutopu A Takımı oyuncularından Efe Koyuncu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun girişimleriyle oluşturulan ve uluslararası başarıları olan milli sporcuların 52 vakıf üniversitesinde yüzde 100 burslu okuma imkânı elde ettiği, Milli Sporcu Bursunu almaya hak kazanmıştır.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 18.02.2021 tarihinde yapılan organizasyona, Başkanımız Sn. Cezmi Öztürk ile birlikte katılan sporcumuz Efe Koyuncu, Ülkemizde spora büyük katkı sağlayacak olan Milli Sporcu Bursu sisteminden ilk yararlanan sporculardan biri olarak, diğer tüm sporcularımız için bir öncü ve örnek teşkil etmiş ve bizlere büyük bir gurur yaşatmıştır.

Efe Koyuncu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından toplam 76 sporcuya tanınan burs ile Sabancı Üniversitesi Doğa Bilimleri ve Mühendislik Fakültesinde eğitimine tam burslu olarak devam edecektir.

Adalar Su Sporları Spor Kulübü Başkanı Cezmi Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Tüm Kulüp Üyeleri adına kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

  •  - 1
  •  - 2
  •  - 3
Top